Cataplana O27cm - Vas Dublu, Fructe de Mare, Porc, 3-4 Persoane image0
Cataplana O27cm - Vas Dublu, Fructe de Mare, Porc, 3-4 Persoane image1
Cataplana O27cm - Vas Dublu, Fructe de Mare, Porc, 3-4 Persoane image2
Cataplana O27cm - Vas Dublu, Fructe de Mare, Porc, 3-4 Persoane image3
Cataplana O27cm - Vas Dublu, Fructe de Mare, Porc, 3-4 Persoane image4
Cataplana O27cm - Vas Dublu, Fructe de Mare, Porc, 3-4 Persoane image5

Cataplana O27cm - Vas Dublu, Fructe de Mare, Porc, 3-4 Persoane


Traditie, aroma inconfundabila, forma de scoica , sunt cuvintele care caracterizeaza aceasta ustensila magnifica ! Orice reteta gatita in Cataplana este o experienta superba care ne conduce in experimentarea punctul culminant al unui gust cu adevarat unic. Formele sale armonioase, versatilitatea, fac din Vasul Cataplana, o ustensila foarte speciala, spre deosebire de orice alta tigaie. Faptul ca cele 2 parti se demonteaza rapid, posibilitatea de gatire pe ambele parti(servirea facandu-se doar pe partea pe care s-a gatit) fac din Cataplana un instrument de bucatarie foarte practic si usor de utilizat. De origine portugheza, un precursor al oalei sub presiune moderna, Cataplana permite prepararea multor feluri de mancare, oferindu-le tuturor un gust unic si inconfundabil, prin gatitul ermetic cu aburi. Confectionata traditional din cupru, permite combinarea tuturor avantajelor acestui metal nobil, ale caror origini de utilizare dateaza in istorie de mii de ani, si chiar si astazi este inca alegerea de necontestat pentru cele mai bune mancaruri pregatite de bucatari din intreaga lume. Cataplana permite pregatire a alimentelor intr-un mod perfect sanatos, deoarece se reduc caloriile si grasimile din retetele gatite, si se evita, de asemenea, pierderea de arome alimentare asigurand un gust plin si excelent. Cu acest Vas se Poate Gati pentru 3-4 Persoane. Se pot gati Renumitele Retete Portugheze - Fructe de Mare sau Porc sau orice retete, gustul si savoarea fiind distinctive. Vasul este fabricat in mod traditional din cupru si are o forma rotunda cu doua alveole articulate la un capat. Vasul poate fi sigilat folosind cate o clema pe fiecare parte a ansamblului. Retetele combina mai multe soiuri de peste si fructe de mare sau carne de porc si fructe de mare, langa care se adauga cartofi taiati in cuburi mari, ardei gras, ceapa, diverse condimente si sos rosu.

PRODUSE SIMILARE

INAPOI SUS